LEADERSHIP ACADEMY

Cea mai #Cool experiență de vară, care îți va dezvălui cum

Cea mai cool aventură de vară

Ești gata să ai parte de 5 zile pline de #DezvoltarePersonală? Leadership Academy, cea mai cool tabără a verii, îți pregătește o serie intensă de ateliere de lucru și training-uri care te vor învăța cum să îți gestionezi mai bine stresul, cum să negociezi în situații de criză, cum să gândești critic și cum să îți găsești drumul în viață!

Înscrie-te pe butonul de mai jos și hai să dăm start #dezvoltării!

#savethedate:
8-12 August 2022

De ce Leadership Academy?

Noi #Perspective

Întreaga experiență este croită în așa fel încât să fie ceva transformativ,  să îți creeze noi perspective asupra vieții, să te maturizeze, să te ajute să își găsești o direcție în viață. Te vei simți mai stăpân pe propriile puteri și vei căpăta mai mult control asupra vieții tale.

O vară #DeNeuitat

Vara aceasta este vara #ta! La Leadership Acedemy ai șansa să cunoști oameni cool, să-ți petreci o săptămână într-o super locație de la marginea Munților Apuseni, să te dezvolți pe plan personal printr-o serie de trainig-uri și workshop-uri ținute de experți. 

#Dezvoltare la maxim

Îți veri forma un set de skill-uri în comunicare și personal branding care să te ajute pe parcursul dezvoltării tale profesionale și personale. Workshop-urile sunt concepute de experți în domeniu.

Care vor fi subiectele abordate?

Critical Thinking

Cum să analizezi critic lumea pentru a nu fi manipulat?

Suntem zilnic expuși la mii de reclame, știri și discuții, atât în online câ și în offline. Această informație nu e mereu în interesul nostru și, de multe ori, tinde să prezinte informația parțial sau total eronat, încât să ne inducă în eroare și să ne manipuleze într-o direcție sau alta. Acest worskhop te va pregăti pentru a analiza mereu lumea cu un ochi critic și pentru a te feri de manipulare.

Stress Management

Cum să îți păstrezi calmul când ești înconjurat de haos?

Știm că, de multe ori, ești pus în situații foarte stresante și parcă nu reușești să îți controlezi emoțiile. Momentele de presiune sunt de obicei și cele în care ai cel mai mult de câștigat sau de pierdut, așa că e important să ai prezență de spirit și să nu te pierzi. Acest training vine în ajutorul tău, dezvăluind tehnici de gestionare a stresului testate în practică și cu o bază științifică.

Debate & Reasoning

Cum să îți susții ideile cu argumente structurate și convingătoare?

Se întâmplă des să avem idei diferite de cei din jurul nostru. În drumul tău spre succes va fi nevoie de multe ori să îți susții punctul de vedere într-un mod clar și structurat, pe care oamenii să îl înțeleagă. Acest workshop te va învăța cum să construiești argumente puternice și cum să demontezi argumentele bazate pe ipoteze false.

Passion Nurturing

Cum să îți găsești pasiunea și să reușești să o faci să producă venit?

Fiecare dintre noi are un domeniu care ne pasionează foarte mult. Fie că e vorba despre mașini, machiaje, neuroștiințe sau astronomie, oricare dintre lucurile care ne plac pot fi adaptate și integrate într-o activitate care să producă venit. Acest workshop te va ajuta să identifici care dintre pasiunile tale poate produce bani și cum să faci asta încă de când te întorci acasă.

Crisis Negotiation

Cum să negociezi eficient în situații de criză și cu oameni dificili

În drumul tău spre succes te vei lovi de oameni care sunt dificili, greu de convins, dar de la care ai nevoie să obții ceva. Vei fi pus uneori în situații-limită, de criză, în care, pentru a obține ceea ce îți dorești, trebuie să știi cum să te comporți. Acest workshop te va învăța tactici de negociere sub presiune, care să te ajute să îți obții ce îți dorești în momente dificile și de la oameni dificili.

Personal Branding

Cum să transformi social-media în instrumente care îți generează venit

Toată lumea stă pe social-media, dar unii reușesc să își transforme contruile personale în instrumente prin care își generează beneficii. Acest workshop îți va arăta ce, cum, unde, când și cât să postezi pe contul tău în așa fel încât să devină, în timp, o resursă valoroasă pentru tine, nu doar o distracție. 

O locație #DePoveste

Leadership Academy se va desfășura la Compexul Vivamonte, care află în Someșul Rece, într-o zonă de munte absolut superbă. Acesta e amplasat la poalele pădurii și are o curte mare cu mult spațiu verde prin care trece și un râu.

Complexul este dotat cu:

> 22 de camere, fiecare cu baie proprie

> 2 ciubere, hamace, foișoare, terenuri sportive (fotbal, baschet, tenis) și alte spații de relaxare

> WiFi de mare viteză

> Sală de evenimente

Taxa include și 3 mese pe zi, asigurate la locație.

Cât costă această tabără?

Taxa de bază: 797 RON

Early Bird*: 697 RON

*Se plătește un avans de 100 RON până la 12 iunie.

Participanții care achită avansul de 100 de RON până la data de 12 iunie beneficiază de taxă redusă, în cadrul perioadei Early Bird.

Taxa include cazare timp de 4 nopți, 3 mese incluse pe zi alături de cafea, ceai și apă, un loc într-o cameră cu baie proprie, și asigurarea tuturor materialelor de lucru pentru workshop-uri.

De asemenea, există posibilitatea de a aplica la bursă socială (sunt disponibile minim 3 burse). Pentru a afla procedura pentru aplicarea la bursa socială, contactează-ne la datele din josul paginii

Plata se realizează în contul bancar: RO68 BTRL RONC RT04 5964 6901, de la Banca Transilvania pentru Asociația Pentru Mobilitate Socială și Educație Democratică. Trebuie să fie făcută următoarea mențiune la momentul plății: „Tranșa 1 – Leadership Academy – Nume și Prenume – Liceul – Clasa”,
trecând numele, prenumele, scoala si clasa persoanei pentru care s-a făcut plata. Dacă există întrebări, ne puteți contacta la datele din josul paginii.

Vezi ce spun participanții edițiilor trecute

Pot spune că experiența mea de la Leadership Academy a fost una memorabilă! Nu am crezut niciodată că în decursul unei singure săptămâni pot învăța un volum atât de mare de informație, dar și să mă distrez împreunî cu amicii mei. Recunosc, a fost obositor, dar în final m-am simțit mândru de munca pe care am depus-o și de toate lucrurile folositoare pe care am reușit să le învăț!
Bîlcu Ionuț
Participant Leadership Academy
Leadership Academy a fost cel mai mare proiect din această vară. A însemnat mai mult decât dobândirea unor cunoștințe teoretice de bază în domeniul management-ului. Informațiile învățate sunt valoroase pentru mine ca voluntar, dar și în viața de zi cu zi; sunt de părere că tinerii trebuie să fie educați cu privire la aceste teme. Pot spune că mi-am depășit limitele și abilitatea de a ieși din zona de confort.
Barasny Cassiana
Participant Leadership Academy
Din punctul meu de vedere, Leadership Academy a fost o tabără extraordinară în care am învățat foarte multe lucruri noi despre dezvoltarea de proiecte, m-am dezvoltat atât personal cât și pe partea profesională, pe lângă distracția genială de care am avut parte, am fost și productiv. A fost o experiență minunata plină de sentimente intense și distracșie.
Cazacu Alexandru
Participant Leadership Academy
Pentru mine, Leadership Academy a fost cel mai cool eveniment din vara trecută. Am participat la diverse training-uri, m-am distrat, am deprins noi informații, a reprezentat un carusel de momente si sentimente, pe care abia astept sa le retraiesc anul acesta. Leadership Academy trecut mi-a deschis o noua viziune asupra mea. A fost locul unde totul s-a schimbat!
Popa Celia
Participant Leadership Academy

Contact

Contact Coordonator