FUNDRAISING

MĂRȚIȘOR

Primăvara începe cu fapte bune!

Voluntarii AMoS vă așteaptă cu bucurie la standul #civic din cadrul Târgului. La acest stand veți putea obține mărțișoare și alte bunuri confecționate manual cu mult drag și dibăcie de către tineri talentați în schimbul unor donații.

Către ce vor fi distribuite donațiile?

Veniturile realizate vor fi investite în cadrul a alte 10 inițiative de tineret, coordonate de elevi de liceu într-un program de mentorat din cadrul Academiei Civice. Aceste inițiative includ recondiționarea de dispozitive IT pentru copii din mediul rural, diverse activități de educație non-formală, conferințe pe tematici psihologice și proiecte pentru consolidarea societății civile.

De ce să donezi?

Cadouri Autentice Românești

Ce mod mai bun de a sărbătorii tradiția românească a mărțișorului decât prin organizarea unui târg cu martisoare făcute manual de către voluntari. Acestea pot fi un cadou special, autentic românesc pentru familie sau prieteni cu care totodată poți susține păstrarea tradițiilor.

Încurajezi activitățile comunitare locale

Mărțișoarele Civice sunt cadoul perfect atât pentru oamenii dragi ție, cât și pentru comunitate. Donația minimă în schimbul căreia primești un mărțișor, prelucrat cu mult drag și devotament de către voluntarii noștri, ajută enorm de mult la crearea contextului pentru desfășurarea a câtor mai multe proiecte și activități comunitare locale.

Contribui la Dezvoltarea Tinerilor

Cumpărând aceste mărțișoare, nu contribuiți doar printr-o sumă de bani dată unui ONG, ci contribuiți la a face posibilă derularea unor serii de activități. Acestea au rolul de a dezvolta tinerii din comunitate prin tot felul de traininguri, seminare, workshopuri axate pe teme de interes.

#Mărțișoare Civice

Mărțișorul este prilejul perfect pentru a-i arăta unei persoane cât înseamnă pentru tine! Toate mărțișoarele disponibile atât pe site cât și la stand sunt făcute de către voluntari. Puteți alege dintr-o varietate de mărțișoare fie pirogravate, fie păpuși tradiționale.

Proiecte Civice

Apasă pe butonul de mai jos ca să vezi în detaliu toate proiectele civice realizate!

Laboratorul Digital

CONNECT:ED

Începe primăvara cu o faptă bună!