Gala Tineretului Arieșan | 4 mai 2023 18:00

Gala

O gală prin care recunoaștem și premiem eforturile depuse de eroii civici din Comunitatea Urbană Arieș.

Eveniment dedicat #TinerilorEroi

“Gala Tineretului Arieșan” este un eveniment special creat pentru a recunoaște și a celebra eforturile neobosite ale voluntarilor care au contribuit semnificativ la îmbunătățirea comunității noastre. Prin această gală, ne propunem să aducem la lumină poveștile de succes ale voluntarilor, să împărtășim experiențele lor inspiraționale și să îi motivăm pe alții să se implice în activități de voluntariat.

În cadrul acestui eveniment, ONG-urile, Grupurile Informale și Consiliile Școlare ale Elevilor sunt invitate să își nominalizeze voluntari, care vor fi premiați și apreciați pentru dedicația și pasiunea lor. Prin această inițiativă, dorim să arătăm cât de mult apreciem munca voluntarilor și să îi încurajăm să continue să facă o diferență în viețile celor din jur.

Haideți să celebrăm împreună eforturile și realizările voluntarilor noștri și să le arătăm cât de mult îi prețuim!

Cum se nominalizează participanții?

Organizații
Non-Guvernamentale

  1. Fiecare organizație participantă va nominaliza până la 5 voluntari din cadrul acesteia, întocmind un Proces-verbal, în cadrul căruia se menționează rațiunile care au stat la baza nominalizării. 
  2. Fiecare organizație va decide, printr-un Proces-verbal separat de cel pentru nominalizarea voluntarilor, cui i se acordă titlul de „Cel mai implicat voluntar” din cadrul organizației aplicante. Acest Proces-verbal va fi menținut secret până la momentul anunțării câștigătorului, pentru a menține entuziasmul în rândul persoanelor nominalizate. 
  3. Procesul verbal pentru nominalizarea celor 5 voluntari și procesul verbal secretizat pentru declararea câștigătorului vor fi transmise pe adresa de e-mail mobilitatesociala@gmail.com, alături de câte o descriere de cel mult 500 de caractere, și o poză pentru fiecare voluntar nominalizat. 
  4. Subiectul e-mailul trimis va fi sub forma „Înscriere Gala Tineretului Arieșan – [Denumirea Organizației]”.

Grupuri
informale

  1. Grupurile informale vor organiza o procedură de vot secretizat în rândul membrilor grupului, prin care se va decide cel mai implicat voluntar.
  2. Consiliile Școlare ale Elevilor vor organiza un vot secretizat în cadrul unei Adunări Generale prin care se va decide cel mai implicat membru în activități.
    În ambele cazuri, votul va fi supervizat de un membru din AMoS prezent la Adunarea Generală.

Gala Tineretului Arieșan începe în...

00 00 00 00

Când te implici în binele comunității, aceasta îți va recunoaște eforturile!

Contact

Urmăriți-ne pe