Gala Faptelor Bune Arieș

Înscrie-te și hai să celebrăm împreună toate reușitele din acest an!

Despre Gală

Gala Faptelor Bune Arieș este un eveniment dedicat tuturor organizațiilor
non-profit și grupurilor de tineri care se implică și contribuie în a face comunitatea un loc mai bun! În Comunitatea Urbană Arieș, anual peste 20 de organizații
non-guvernamentale locale implementează proiecte pentru zeci de beneficiari din comunitate. În cadrul galei se vor recunoaște meritele tuturor ONG-urilor și grupurilor de tineri care implementează proiecte pentru cetățenii din comunitatea locală. Înscrie-ți chiar acum proiectul și arată lumii ce lucruri #fascinante se pot întâmpla în comunitatea noastră!

Categorii

Inițiative școlare

Categoria va fi împărțită în 3 secțiuni: liceu, gimnaziu și grădinițe.
Vrem să arătăm întregii comunități că tinerii elevi alături de profesori au idei extraordinare și că cu fiecare proiect aceștia fac lumea un loc mai bun. La această categorie se pot înscrie toate inițiativele la nivel școlar care au avut ca scop dezvoltarea școlii/liceului/ grădinițelor de către echipe de elevi coordonate de profesori ȘI de către Consiliile Școlare de Elevi din Comunitatea Urbană Arieș.

Inițiative civice

Categoria va fi împărțită în 3 secțiuni: DEZVOLTARE SOCIALĂ, CARITATE, INFRASTRUCTURĂ COMUNITARĂ.
În Comunitatea Urbană Arieș sunt peste 20 de organizații non-profit care organizează și implementează proiecte pentru comunitate care au ca beneficiari sute de persoane din Turda și împrejurimi.

Instituții publice

Înscrierea instituțiilor publice se va face pe bază de invitație. Acestea NU vor aplica cu proiecte, dar vor fi jurizate de public printr-un vot ce se va face în cadrul evenimentului. 

Regulament

După înscrierea proiectelor, pentru ca proiectul să fie considerat eligibil, va trebui să trimiteți cinci fotografii din proiect.
1. Se va selectata o fotografie reprezentativă pentru proiect; fotografia care doriți să fie publicată în concursul de popularitate să fie denumită ”Imagine principală”;
2. Restul de 4 fotografi vor avea denumirea de ” Nume proiect + imagine secundră (nr imagine)”
3. Fotografiile atașate fac parte integrantă din nominalizare și în absența lor nominalizarea va considerată incompletă și nu va fi luată în considerare.
4. Adresa de mail pe care veți trimite proiectele este mobilitatesociala@gmail.com

Calendar

22.11 – 05.12 depunerea aplicațiilor pentru concurs
05.12 – 06.12 verificare eligibilitate proiecte înscrise în competiție

07.12 – 12.12 evaluarea proiectelor depuse în competiția clasică
07.12 – 12.12 concurs de popularitate
15.12 – Gala Faptelor Bune Arieș

Gala Faptelor Bune începe în...

00 00 00 00

Sponsori

Mulțumim tuturor actorilor locali care au ales să se implice civic și să contribuie în a face acest eveniment să devină realitate! 

sportplay
queen

Înscrie-te și hai să celebrăm împreună toate reușitele din acest an!

Contact

Urmăriți-ne pe